De Meezingers bouwen een feest

Biografie

De Meezingers is een energieke feest act met de beste Nederlandse feestkneiters! Ze zorgen er steeds opnieuw voor dat het dak van de zolder, en ja dat is dan jammer, er af gaat!

Al jaren zijn zij op diverse manieren bezig om de Nederlandse podia, zalen, feesttenten en cafés te vermaken. En dat kunnen ze als geen ander! Enkele jaren geleden hebben John en Angel de koppen bij elkaar gestoken en zijn De Meezingers geboren. Met de ervaring die ze hebben opgedaan in de loop der jaren zetten De Meezingers een super vette feest act neer voor jong en oud!

Met geweldige medleys komen de feest hits voorbij in een modern jasje. Maar ook de ouderwetse meezingers, walsjes en nog veel meer zijn De Meezingers niet vergeten! Hits van André Hazes, René Schuurmans, de 2 Pinten, André van Duin en vele anderen zitten in hun repertoire.

Ook hun eigen hits zoals "Hee Gaode Mee" , "Ik Wil Je" en "Café zonder bier" komen zeker voorbij. Het enige wat jullie hoeven te doen is meezingen, dansen, springen en feesten!! De Meezingers zorgen voor de rest!